Offerte
Warehousing

Warehousing

Warehousing

De Zwaluw heeft grootschalige opslag in warehouses beschikbaar op strategische locaties. Deze warehouses worden gerund door deskundig personeel, optimale IT-systemen voor realtime informatie en een efficiënte operatie. Dit alles uiteraard gecertificeerd volgens de meest moderne normeringen. De opslag van goederen in warehouses en het beheersen van ingaande- en uitgaande goederen stromen is een essentieel onderdeel in de supply chain. De Zwaluw met meer dan 60 jaar ervaring is specialist op dit gebied en een partner die altijd met u meedenkt om zo uw goederen stromen zo optimaal en efficiënt mogelijk te stroomlijnen. De Zwaluw denkt mee, optimaliseert, investeert en levert!

Onze locaties:

Oosterblokker

Enkhuizen

Echt Limburg

Kenmerken van de warehousing dienstverlening:

- Deskundige medewerkers behandelen uw producten met aandacht en zorg.

- FSSC, SKAL-certificering

- Ook gekoelde opslag tussen de 8-20 gaden

- Droge opslag, panden uitgerust met sprinklers etc.

- Moderne IT-systemen met online-informatie, realtime info, EDI-koppelingen etc.

- Totale opslagcapaciteit van 80.000 pallets

Heeft u tijdelijke opslag nodig voor uw producten of wilt u de volledige warehousing van uw producten uitbesteden? Dan is de Zwaluw de partner die u zoekt!

De Zwaluw biedt u op maat gemaakte oplossingen waarbij wij uw goederen kunnen lossen uit containers of trucks, goederen geconditioneerd of droog opslaan en op het afgesproken tijdstip afleveren bij de klant. Hierdoor kunt u zich richten op uw eigen business en dragen wij zorg voor uw logistieke trajecten.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn dan komen wij graag met u in contact om onze dienstverlening persoonlijk toe te lichten.

 

Warehousing image