Offerte
Warehousing diensten van de Zwaluw Logistics

Warehousing

De Zwaluw Logistiek is uw partner voor warehousing

Warehousing is een onmisbare schakel binnen de supply chain en u zoekt natuurlijk een professionele partner voor de op- en/of overslag van goederen. Of het nu gaat om tijdelijke opslag of voor langere termijn de warehousing services van De Zwaluw Logistiek zijn werkelijk ongeevenaard. Wij zullen net dat stapje extra doen om u en uw klanten tevreden te houden en optimaal te bedienen.

Heeft u tijdelijke opslag nodig voor uw producten of wilt u de volledige warehousing van uw producten uitbesteden? Dan is De Zwaluw de partner die u zoekt!

Onze warehouse diensten

De Zwaluw biedt u op maat gemaakte oplossingen waarbij wij uw goederen kunnen lossen uit containers of trucks, goederen geconditioneerd of droog opslaan en op het afgesproken tijdstip afleveren bij de klant. Hierdoor kunt u zich richten op uw eigen business en dragen wij zorg voor uw logistieke trajecten. We leveren onder andere:

  • Deskundige medewerkers behandelen uw producten met aandacht en zorg
  • FSSC, SKAL-certificering
  • Gekoelde opslag tussen de 8-20 gaden
  • Droge opslag, panden uitgerust met sprinklers etc.
  • Moderne IT-systemen met online-informatie, realtime info, EDI-koppelingen
  • Totale opslagcapaciteit van 150.000+ pallets

Warehousing op strategische locaties

Om onze klanten optimaal te kunnen voorzien in hun warehousing behoeften en volledig te ontzorgen hebben wij ervoor gekozen onze warehousing magazijnen op strategische locaties door heel Nederland te vestigen. Namelijk:

  • Rotterdam
  • Echt – Limburg
  • Oosterblokker
  • Enkhuizen

Deze warehouses worden gerund door deskundig personeel, optimale IT-systemen voor realtime informatie en een efficiënte operatie. Dit alles uiteraard gecertificeerd volgens de meest moderne normeringen. De opslag van goederen in warehouses en het beheersen van ingaande- en uitgaande goederen stromen is een essentieel onderdeel in de supply chain.

Warehousing Services

De kosten voor warehousing

Interesse in onze warehouse diensten? Neem dan even contact op. Warehousing kosten berekenen we namelijk op basis van diverse variabelen waardoor de prijs sterk uiteen kan lopen. Gemiddeld zijn de kosten per m2/ per week .. Dat is exclusief handling, inslag, uitslag en administratieve afwikkeling. Wij berekenen graag de kosten die van toepassing zijn op uw situatie.

Meer dan 60 jaar ervaring

De Zwaluw met meer dan 60 jaar ervaring is specialist op het gebied van warehousing logistics en een partner die altijd met u meedenkt om zo uw goederen stromen zo optimaal en efficiënt mogelijk te stroomlijnen. Of het nu gaat om warehousing, container transport of het verzorgen van douane formaliteiten: De Zwaluw denkt mee, optimaliseert, investeert en levert! 

Mocht u geïnteresseerd zijn dan komen wij graag met u in contact om onze dienstverlening persoonlijk toe te lichten.

Warehousing diensten en logistiek
Sjors Jansen
D. Hooft, A. Yang & S. van der Ham
Commercieel team
0228-321906
a.yang@dezwaluw.com
*
*
*