Offerte

Transport & Distributie

Transport & Distributie

Bij de Zwaluw vervoeren wij goederen op pallets door de gehele Benelux met onze eigen moderne vrachtauto vloot. Van 1 pallet tot aan volle vrachtwagens binnen 24 uur door de gehele Benelux. Zowel gekoelde food producten als droge lading, de Zwaluw vervoert het voor u. Leveringen via een slim uitgekiend afleverschema. Track & trace systeem voor realtime afleverinformatie. Snel, betrouwbaar en efficiënt. 

Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen dus ook spoedzendingen snel oppakken en uitvoeren. Voor iedere vraag rondom transport of distributie hebben wij een adequate oplossing. De klant vraagt en -wij rijden 😊

Wij bieden onder andere:

- Retail leveringen bij distributiecentrums van supermarkten en discounters.

- Winkel leveringen in winkelstraten en binnen steden.

- Geconditioneerd vervoer tussen de 12-20 graden.

- Europese distributie, zowel food als non-food.

Met ons uitgebreide wagenpark van bakwagens tot koeltrailers zijn wij flexibel en kunnen wij vele soorten zendingen voor de klanten uitvoeren. Onze vrachtwagens zijn voorzien van pompwagens en kleppen om makkelijk en zelfstandig te kunnen lossen op bedrijventerreinen en of in winkelstraten. 

Heeft u een actie waarbij er diverse pallet displays naar de winkels vervoert mogen worden dan hebben wij voldoende mogelijkheden om dit zelfstandig voor u uit te voeren. 

Produceert of verhandelt u een seizoen product en bent u op zoek naar een logistiek dienstverlener die u in drukke tijden kan bijstaan in de uitlevering van uw producten dan kan de Zwaluw u hierbij van dienst zijn en staat voor u klaar waar dat nodig is.

De Zwaluw heeft voor ieder transport van klein tot groot een oplossing en kan met u meedenken in de levering van uw gereed product, het afhalen van bestellingen bij uw leveranciers of zorgdragen voor retour logistiek waarbij wij producten retour halen bij uw relaties. 

Mocht u geïnteresseerd zijn dan komen wij graag met u in contact om onze dienstverlening persoonlijk toe te lichten.

 

Pallet distributie
Sjors Jansen
D. Hooft, A. Yang & S. van der Ham
Commercieel team
0228-321906
a.yang@dezwaluw.com
*
*
*